1.2.11 Decisions



Quan t’enfrontis a una decisió, oportunitat o elecció, escull sempre a favor de la teva passió, d’aquestes coses que t’infonen vitalitat quan les fas o quan les penses. Quan segueixis les teves passions, estimaràs la vida.
Intenció, atenció, distensió. Per tenir intenció és imprescindible veure clarament el que veritablement t’apassiona, i per esbrinar-ho res millor que el paper i el llapis i respondre a preguntes essencials fins tenir clar el món que decideixes crear des de dintre(...)
Després de la intenció és essencial l’atenció: has de prestar atenció a això que has escollit, hi ha molta gent que sap quina és la seva passió però el seu dia a dia no té res a veure amb ella.
Allò al que prestes més atenció és el que més creix a la teva vida. Si tens les idees clares, el que esculls que succeeixi en la teva vida apareixerà, però només fins el límit de la teva claredat (...)
Un cop has fet tot el que podies fer, ve la distensió: deixa que els coses flueixin. Quan t’aferres de manera inflexible a les teves idees preconcebudes, està interferint el flux de la vida.
(...) tots creem les circumstàncies i situacions en el nostre món en virtut de les creences i conceptes que considerem verdaders. Per a la majoria, les creacions són inconscients i per tant ens considerem víctimes de les circumstàncies(...) la majoria de la gent es centra a pensar en les coses que no funcionen a la seva vida; però paga un preu (...) Recuperar el poder és prendre les regnes. [has de se conscient] del que esculls, a favor de què. Les teves passions són les claus per trobar el teu propòsit de vida.
Ima Sanchís, entrevista amb Janet Bray Attood, “Eso a lo que prestas atención es lo que se multiplicarà en tu vida”, La Vanguardia 17-02-2009